عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 11 / 6 / 1394
بازدید : 118
نویسنده : sharef zadeh

 گوشی های هوشمند از زمان معرفی اولین آیفون تغییرات زیادی به خود دیده اند. اما با وجود پیشرفت های چشمگیر در زمینه های سخت افزاری، تغییری در نحوه ی استفاده از گوشی همراه ایجاد نشده است و تقریبا مشابه سال ۲۰۰۷ است. با ما همراه باشید تا ۶ فناوری را که می توانند نحوه ی کار با گوشی های هوشمند را تغییر دهند، بشناسیم.

 

حال به بررسی چند فناوری می پردازیم که می توانند نحوه ی استفاده ی روزمره ی ما را با گوشی های هوشمند دچار دگرگونی کنند. ابتدا با موردی آغاز می کنیم که شاید کمتر در مورد آن شنیده باشید.

دوربین عمقی

پیشرفت دوربین های کنونی گوشی های هوشمند به آخر خط رسیده است. تولیدکنندگان با افزایش تعداد پیکسل ها و بهینه ساز ی های نرم افزاری و سخت افزاری، بهبودهای جزئی در کیفیت های دوربین های کنونی ایجاد کرده اند اما تغییرات چشمگیر نبوده اند. دوربین های کنونی به حد کافی خوب هستند، پس نیاز به برداشتن قدم بزرگ دیگری داریم.

این قدم می تواند دوربین های عمقی باشد. این دوربین ها مانند دوربین هایی که در نینتندو 3DS یا ایوو 3D استفاده شده اند، نیستند. این دوربین ها به معنای واقعی عمق نگر هستند، آن ها عمق هر یک از پیکسل های را می دانند و می توان اشکالی سه بعدی از آن ها استخراج کرد. این فناوری دقیقا مشابه فناوری استفاده شده در کینکت ۲ است.

واقعا شگفت انگیز است. با استفاده از فناوری به نام SLAM، گوشی شما می تواند از عکس ها نقشه ای سه بعدی استخراج کند و از آن برای تشخیص موقعیت شما و نیز ایجاد اشیا واقعی بهره بگیرد. نرم افزارهای گوناگون می توانند از این فناوری استفاده های فراوانی بکنند. نزدیک شدن هر چه بیشتر بازی ها به واقعیت تا نرم افزارهای خرید که  می توانند به شما بگویند که در کجای یک فروشگاه قرار دارید و به عنوان مثال ماستی که قصد خرید آن را دارید در کجای فروشگاه قرار دارد، همگی مثال هایی از این کاربردها هستند.

ایجاد ارتباط گوشی های هوشمند با محیط اطراف می تواند نرم افزارهای فراوان نقشه و مکان یاب را بوجود آورد که کاربردهای شگفت انگیزی خواهند داشت. در حال حاضر پروژه ی تانگوی گوگل امیدواری زیادی برای معرفی شدن این فناوری ایجاد کرده است و احتمال دارد در یک یا دو سال آینده شاهد عرضه شدن آن به صورت عمومی باشیم.

 

با اینکه گوشی های هوشمند نازک و نازک تر می شوند اما همچنان پهنای آن ها در حال افزایش است چرا که ما علاقمند به داشتن فضای بیشتر برای کار بر روی گوشی های  هوشمند خود هستیم. دلیل استقبال بالا از محصولاتی مانند آی پد نیز همین مورد است. اما حمل گوشی  با ابعاد بزرگ نیاز به داشتن جیب بزرگ دارد و در دست گرفتن آن نیز مشکل است، علاوه بر آن حمل کیف برای قرار دادن تبلت ها نیز آزاردهنده است.

روشی که برای حل این مشکل پیشنهاد شده، صفحه نمایش  خم شونده است. صفحه نمایش OLED که بر روی ماده ای انعطاف پذیر قرار می گیرد و می توانید به راحتی مانند کاغذ آن را تا بزنید. این فناوری به سازندگان این اجازه را می دهد که گوشی با صفحه نمایش بزرگ تر بسازند چرا که به راحتی می توانید آن را تا کنید و در جیب خود قرار دهید.

گوشی هم اندازه با گوشی های کنونی را تصور کنید که می توانید آن  را باز کنید تا هم اندازه ی یک آی پد و یا حتی یک روزنامه شود. با اندکی تفکر می توانید طراحی های فراوانی را با استفاده از این فناوری برای گوشی هوشمند در ذهن خود متصور شوید. این صفحات نمایش شاید بتوانند تغییرات بزرگی در نحوه ی تولید صفحه نمایش های کنونی که ۸ سال است تغییر محسوسی در خود ندیده اند، ایجاد کند.

این فناوری راهی طولانی برای عرضه  بصورت عمومی در پیش رو دارد، اما محققان در حال حاضر در حال کار بر روی آن هستند و پیشرفت های زیادی داشته اند.

 

در حال حاضر گوشی ها همان اندازه و مشخصات فنی را که در روز خرید داشته اند، برای همیشه خواهند داشت. هر کسی در سراسر دنیا اگر سامسونگ گلکسی اس۶ را خریداری کند، پردازنده ای یکسان، صفحه نمایش یکسان و گوشی کاملا مشابه با گوشی سایر مالکان گلکسی اس۶ خواهد داشت. اما به عنوان مثال کامپیوترهای خانگی این گونه نیستند. حتی اگر شما از طرفداران کامپیوترهای شخصی نباشید اما بسیاری هستند که کامپیوتر های شخصی خود را با پردازنده های گرافیکی جدید، صفحات نمایش با کیفیت و سایر موارد دیگر به روز می کنند.

توانایی ایجاد این تغییرات بر روی گوشی های هوشمند یکی از اهداف پروژه ی آرا ی گوگل است. پروژه ای که اجزای گوشی شما را به صورت بلوک های لِگو می سازد که توانایی ایجاد تغییر و یا حرکت دادن آن ها وجود خواهد داشت.

پروژه این گونه عمل می کند که شما فریم گوشی ارزانی را می خرید، که جایگاه هایی برای اجزای مختلف در خود دارد. این جایگاه ها باتری، پردازنده، دوربین و سایر اجزای گوشی را در خود جا خواهند داد. اجزای قرار گرفته در این جایگاه ها به راحتی قابل تعویض و به روزرسانی خواهند بود و نیاز به تخصص خاصی نخواهند داشت.

این فناوری به کاربر اجازه خواهد داد که هر آنچه در گوشی  هوشمند خود می خواهد داشته باشد. اگر دوست داشته باشد باتری و دوربین بهتر را در اولویت قرار دهد و اگر نه صفحه نمایش و پردازنده ی گرافیکی را. فناوری جدید باعث می شود بتوانید تغییرات زیادی در گوشی هوشمند خود ایجاد کنید و هر جز از گوشی خود را از تولیدکنندگان مختلف و دلخواه خود خریداری و در گوشیتان جاگذاری کنید.

 

لوازمی که برای یک تجربه ی مناسب از حقیقت مجازی نیاز دارید زیاد نیستند. یگ گوشی همراه که صفحه نمایش OLED HD دارد و کامپیوتری که کمی سریع تر از کامپیوترهای موجود است، می تواند زمینه ی این تجربه را برای شما فراهم سازند. بقیه لوازم مانند GEAR VR و سایر موارد را می توانید به  راحتی تهیه کنید. اما در حال حاضر این فناوری فقط بر روی گوشی های خاصی از سامسونگ قابل استفاده است، به تازگی الجی نیز امکان استفاده از این فناوری را بر روی گوشی های جدید خود فراهم کرده است.

گوشی های سامسونگ صفحه نمایش با فناوری OLED دارند که از لکه دار شدن تصویر هنگام استفاده از واقعیت مجازی جلوگیری می کند. همچنین GEAR VR فناوری بالاتر از سایر رقبا دارد اما با این وجود مطمئنا بعد از گذر زمانی کوتاه سایر سازندگان نیز به این سطح کیفی خواهند رسید.

واقعیت مجازی در حال حاضر تجربه ای بی نظیر در دیدن فیلم ها و سایر موارد مرتبط، به کاربر انتقال می دهد و این امکان وجود دارد در نسل های بعدی باعث افزایش سرعت پردازش نیز بشود. ترکیب این فناوری با دوربین عمقی می تواند تجربه های شگفت انگیز از جمله ردیابی مجازی را برای ما بوجود آورد.

 

امروزه یکی از چالش های پیش روی سازندگان گوشی هوشمند، دوام باتری نسبتا کم آن است. پیشرفت باتری ها در سال های گذشته به اندازه ی پیشرفت صفحه های نمایش، پردازشگرها و حتی دوربین ها نبوده است. نتیجه ی این پیشرفت کند، نبود بستر مناسب برای استفاده از برخی ویژگی های بسیار عالی در گوشی های هوشمند است، چرا که استفاده از این ویژگی ها می تواند اثر منفی بر مصرف باتری بگذارد، باتری هایی که امروزه حتی بدون استفاده از آن ویژگی ها نیز دوام مناسبی ندارند.

فناوری های مختلفی برای بهبود عمر باتری ها وجود دارد که مهم ترین آن ها، فناوری باتری اولترا است، که می تواند بصورت آنی شارژ شود. این باتری می تواند با یک بار شارژ انرژی به مراتب بیشتر از باتر ی های کنونی را در اختیار گوشی قرار دهد.

باتری های کنونی شارژ را بصورت ساکن بین دو تیغه از رسانا ذخیره می کنند، که بعدا می تواند مورد استفاده قرار گرفته و خالی شود. باتری های اولترا با استفاده از فناوری نانو و ماده ای به نام گرافین، تعداد زیادی از این لایه ها را ایجاد می کنند، که می توانند به ترتیب نیروی خود را در اختیار گوشی قرار دهند. این فناوری جریانی پیوسته از نیرو را در اختیار گوشی قرار می دهد که می تواند تا چندین برابر باتری های کنونی دوام بیاورد. مزیت دیگر باتری های اولترا این است که با گذر زمان عملکرد این باتری ها افت نخواهد کرد.

 

احتمالا خبرهای زیادی در مورد اینترنت اشیا شنیده اید، نوآوری که از دستگاه های هوشمندی تشکیل شده که مدام با یکدیگر در ارتباط هستند تا زندگی بهتری برای ما رقم بزنند. آیا در آینده این نوآوری عملی خواهد شد؟ نمی توانیم جواب قطعی بدهیم، اما حتی بدون عملی شدن این نوآوری و با استفاده از دستگاه های کنونی که به اینترنت متصل هستند، می توان اطلاعات کاربردی فراوانی جمع آوری کرد.

یادگیری عمیق، با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و گوشی های هوشمند پلتفرمی مناسب برای پیاده سازی این فناوری هستند. هوش مصنوعی طراحی شده توسط آی.بی.ام به نام واتسون به سرعت در حال پیشرفت است و می تواند به عنوان یک وکیل حقوقی، یک پزشک و یا حتی یک آشپز عالی برای شما ایفای نقش کند. وقتی این فناوری در گوشی  هوشمند شما وجود داشته باشد و سعی در انجام مداخله های هوشمندانه بکند، روش زندگی شما کمی تغییر خواهد کرد اما مطمئنا با بهبودهای فراوانی رو به رو خواهد شد.

آیا من برای این زخم باید به پزشک مراجعه کنم؟ روز تولد همسرم چه روزی است؟ خرید چه چیزی را هنگام مراجعه به فروشگاه فراموش کرده ام؟ این ها همه بخشی از امکاناتی است که این فناوری می تواند در اختیار شما قرار دهد.

این فناوری با جمع آوری داده ها از زندگی شما، قدرتمندتر می شود و می تواند کمک های بزرگی به شما بکند. هر چند نگرانی های زیادی در مورد حریم خصوصی وجود دارد اما این فناوری دارای پتانسیل نامحدودی است.

 

گوشی های هوشمند امروزه امکاناتی در اختیار ما قرار می دهند که زمانی حتی فکرش را نمی کردیم به آن ها احتیاجی داشته باشیم. می توانیم با دوستان خود در ارتباط باشیم، مسیر خود را بیابیم، بازی های مختلف را بر روی گوشی خود اجرا و در هر مکانی خود را سرگرم کنیم.

اما اگر فناوری های مذکور عملی شده و وارد گوشی های هوشمند شوند، نحوه ی زندگی ما را به کلی دگرگون خواهند کرد.

نظر شما چیست؟ کدام فناوری را دوست دارید در گوشی آینده ی خود داشته باشید؟




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5996
بازدید دیروز : 1881
بازدید هفته : 8656
بازدید ماه : 23915
بازدید کل : 1258738
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com